lördag 12 september 2009

snart börjar det!

om ett par veckor börjar utmaningen på "http://www.tappa.se"! inshaallah..

jag har vart på dekis ett tag nu! på jobbet ska de ställa till med kubb turnering. det är bra de håller i gång. snart börjar skidsäsongen och måste börja träna upp musklerna för att ens orka ut i spåret! inshaallah..

vad krävs för att kunna ta 3 mil på skidor tjejvasan? det man arbetar med är ju teknik. man bör vara arm stark, ben och ha ett gott flås! alhamdulillah...sen är ju jag inte erfaren tränare så jag missar säkert massor. men ska börja forska i det hela!

haha jag hitta en bra sida om det är någon extrem som vill få upp flåset! gå in på: "http://www4.marathon.se/race/filer/uploaded
/TSM%20Sommartraning%202009%20deltagare.pdf"
...

jag har registrera mig på "http://www.puls.se" verkar spännande...

subhanallah... vad jag längtar till jag får springa igen...ta på sig joggingkläderna och mp3 i örat med bra nascheed i...och sen är det bara att yallah yallah...

den 13 oktober är det dax för den årligen hälsoinspiratör träffen i Stockholm... Det är alltid lika utmanande och spännande att kolla va de andra har haft för idéer under året... man blir taggad på dessa möten man får liksom inspiration...kanske man ska höra om någon vill vara med på att utmana...inshaallah.... nu glöder jag av energi...alhamdulillah..... alsalamalikom..